32.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Οι καλύτερες σειρές του Netflix

σειρές

Είμαστε στο δεύτερο Lockdown και δυστυχώς δε γνωρίζουμε το πότε θα βγούμε από αυτό. Για το λόγο αυτό κι εφόσον έχουμε άπλετο χρόνο στη διάθεσή μας για χαλάρωση και ξεκούραση, σου έχω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σειρές. Ένας ευχάριστος τρόπος να χαλαρώσουμε και να περάσουμε τη ώρα μας με την οικογένειά μας, το ταίρι μας, το συγκάτοικο μας είναι το να λιώσουμε στις σειρές του Netflix. Τι καλύτερο από το να βυθίζεσαι στο καναπέ σου με καλή παρέα, νόστιμο φαγητό ή σνακ και μια ωραία σειρά. Οι καλύτερες σειρές κατά τη δική μου άποψη κι αυτές που κράτησαν το ενδιαφέρον μου αμείωτο όσο τις παρακολουθούσα είναι οι εξής:

La Casa de Papel

Το γνωστό σε όλους πια “La Casa de Papel” είναι μια σειρά που τράβηξε το ενδιαφέρον στον περισσότερο κόσμο τη περίοδο που βγήκε. Η τρίτη σεζόν, βέβαια, νομίζω πως δεν ήταν το ίδιο καλή ή τουλάχιστον δεν ήταν αντάξια των πρώτων δύο. Στη τέταρτη σεζόν επανήλθαν δυναμικά με πολύ καλό περιεχόμενο και δράση. Εάν δεν έχεις δει ακόμη τη σειρά αυτή, μπορείς να δεις το trailer της πρώτης σεζόν εδώ.

Elite

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά είναι και το elite. Αρχικά, δε περίμενα ότι θα μου αρέσει αλλά τελικά κόλλησα μαζί της. Η σειρά διαδραματίζεται γύρω από τη ζωή ορισμένων πλουσιόπαιδων τα οποία πηγαίνουν όλα μαζί στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο. Μια μαθήτρια βρίσκεται νεκρή και τότε τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται ως προς την αναζήτηση του δολοφόνου. Στις επόμενες σεζόν ακολουθούν κι άλλα μπερδέματα και φόνοι οπότε δε θα προλάβεις να βαρεθείς. Μπορείς να δεις το trailer της πρώτης σεζόν εδώ.

Locked up

Αυτή είναι μακράν η αγαπημένη μου σειρά. Διατήρησε το ενδιαφέρον μου αμείωτο από την αρχή μέχρι τη τελευταία σεζόν. Αν δε την έχεις δει μη χάνεις χρόνο κι άρχισε την. Παίζεται σε μια φυλακή γυναικών και πρωταγωνιστούν αδίστακτες γυναίκες οι οποίες την κάνουν άνω κάτω. Αν είσαι άντρας μη σκεφτείς ότι αφού παίζουν κυρίως γυναίκες δε θα έχει πολύ δράση διότι έχει και με το παραπάνω. Τα επεισόδια είναι πάρα πολλά και είναι το ίδιο ενδιαφέροντα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Μπορείς να δεις το trailer της πρώτης σεζόν εδώ. Αν και νομίζω πως το trailer δε μου τράβηξε και πολύ τη προσοχή πριν την αρχίσω αλλά τελικά ευτυχώς έκατσα να τη δω.

Shooter

Πολύ καλή σειρά με ενδιαφέρον και περιπέτεια μέσα. Ο πρωταγωνιστής πέφτει στη παγίδα που του στήνουν στο πρώτο κιόλας επεισόδιο κι από κει και πέρα η ζωή του και της οικογένειας του αλλάζουν. Θα την έλεγα μια πολύ καλή επιλογή. Μπορείς να δεις το trailer της πρώτης σεζόν εδώ.

O sabor das margaritas (Πικρές Μαργαρίτες)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σειρά, από τις πολλές που παίζουν στο Netflix, η οποία εξελίσσεται γύρω από έναν φόνο στον οποίο καταζητείται ο δολοφόνος (κλασσικά). Θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές έως τελικά να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος και θα μπερδευτείς πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σειράς. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

Toy Boy

Το “Toy boy” είναι μια σειρά του Netflix η οποία διαδραματίζεται γύρω από τη ζωή ενός στρίπερ ο οποίος κατηγορείται για έναν φόνο που δεν έκανε ποτέ. Εμφανίζεται μέσα σε όλα τα μπερδέματα της ζωής του και ο έρωτας. Αν κρίνω από το τέλος του, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

When they see us

Το “When they see us” αποτελεί μια αληθινή ιστορία μιας παρέας ανηλίκων οι οποίοι φυλακίστηκαν για έναν βιασμό που δεν έκαναν. Πολύ καλή σειρά για το πως μπορεί καμιά φορά να μπλέξει κανείς χωρίς να φταίει. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

Apache-La vida de Carlos Teves

Μια ακόμη σειρά που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι το Apache. Διαδραματίζεται γύρω από τη ζωή του ποδοσφαιριστή Κάρλος Τέβες, τον οποίο βέβαια δεν ήξερα καν πριν δω τη σειρά αλλά η ζωή του με συγκλόνισε. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες ταινίες για να λιώσεις στο καναπέ σου

You

Μια σειρά καλή και λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει από την οποία βέβαια δε λείπουν οι φόνοι. Είναι μια καλή σειρά για να παρακολουθήσεις αλλά εμένα δεν είναι από τις αγαπημένες μου αλλά επειδή την έχουν δει και την έχουν αγαπήσει πολλοί σου προτείνω να της δώσεις μια ευκαιρία. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

The Blacklist

Το “The Blacklist” αποτελεί μια αστυνομική σειρά γεμάτη περιπέτεια. Μια ομάδα του FBI κυνηγάει εγκληματίες οι οποίοι καταζητούνται ακόμη και χρόνια ορισμένοι από αυτούς. Οι υποθέσεις που αναλαμβάνουν ποικίλουν οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σε κάνουν να βαρεθείς. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ.

El Dragon

Το “El Dragon” έχει μέσα ανατροπές, εντάσεις, έρωτες και φιλίες. Περιστρέφεται γύρω από τον Miguel ο οποίος έχει μεγαλώσει με την ιαπωνική κουλτούρα. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω και να γυρίσει στο Μεξικό ώστε να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση που δεν είναι άλλη από τα ναρκωτικά. Μεγάλα μπλεξίματα αλλά και προδοσίες από φίλους θα βρεθούν μπροστά του. Θεωρώ ότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά. Διαθέτει δύο σεζόν. Μπορείς να δεις το trailer της πρώτης σεζόν εδώ.

Προς τη Λίμνη (To the lake)

Αυτή η σειρά με εντυπωσίασε. Πολύ όμορφα πλάνα, πολύ καλοί ηθοποιοί. Το θέμα του αφορά μια πανδημία που ξεσπάει ξαφνικά. Οι άνθρωποι αλλάζουν κι αρχίζουν να κοιτάνε μόνο το πως θα επιβιώσουν. Δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στη πανδημία ούτε με το να καθίσουν στο σπίτι τους. Όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να πεθαίνει στην ίδια περιοχή. Αποφασίζουν να φύγουν από τη πόλη αλλά βρίσκουν πολλά εμπόδια στο δρόμο τους. Μπορείς να δεις το trailer της σειράς εδώ. Νόμιζα ότι είναι η καλύτερη που έχω δει το τελευταίο χρόνο μέχρι που είδα το Φράχτη. Την επόμενη σειρά, δηλαδή, που περιγράφω. Συνεχίζει όμως να παραμένει στο μυαλό μου ως μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει το τελευταίο διάστημα.

Ο Φράχτης (The Barrier)

Μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει εδώ και καιρό. Υποτίθεται ότι παίζεται κάποια χρόνια μπροστά από το τώρα. Έχει γίνει ένας πόλεμος ο οποίος άφησε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου φτωχό εκτός φυσικά από τα πολιτικά πρόσωπα. Υπάρχει μια άσχημη πανδημία για την οποία ακόμη δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο. Θυμίζει σε πολλά σημεία το τώρα όσον αφορά τη πανδημία και μπορείς να τη πεις επίκαιρη σειρά. Μέσα σε όλο αυτό μπλέκονται παιδιά τα οποία όμως παίρνουν χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους. Αν τη δεις θα με θυμηθείς, είναι φοβερή σειρά. Μπορείς να δεις το trailer εδώ.

Αυτές ήταν οι δικές μου αγαπημένες σειρές στο Netflix. Αν έχεις άλλες σειρές ενδιαφέρουσες υπόψη σου μπορείς να τις γράψεις στα σχόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

7,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
30,822ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
4,051ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ